Ritinformatie

We beginnen de dag om 11:00. De eerste motoren starten om 11.00 uur bij boerderijcamping Nederrijkswald, vlakbij Nijmegen.

We rijden door het prachtige land van Maas en Waal. We proberen elk jaar een andere kant van het Rijk van Nijmegen te laten zien. In voorgaande edities zijn we in Limburg en Brabant geweest. Deze editie voert geheel door het Gelderse landschap. 

Pauze

De rit is ongeveer 100 kilometer. Zoals gebruikelijk zijn er vijf tijdscontroles verdeeld over het eerste deel van de route. Na ongeveer 50 kilometer komen we aan bij Eeterij De Pont in Maasbommel waar de mogelijkheid is om te lunchen. Na de pauze is het vrij rijden tot de finish.

Finish

Het laatste deel van de route brengt ons weer richting de startlocatie. Hier zullen we iedereen ontvangen voor de prijsuitreiking. Bij de locatie is er een bar waar een borreltje wordt geschonken.

Overnachten

Het is mogelijk om te overnachten op de camping. Het is een gezellige, kleinschalige camping. Vanwege de beperkte plek op de camping is het verstandig op tijd te reserveren!